Lekker stressen is gezond

Stress is een gezond en heel natuurlijk gezond verschijnsel. We leven echter in een wereld die vele malen sneller gaat dan tientallen jaren geleden. Ons oerbrein wordt aangesproken, onze hormonen zijn vaak uit balans en drijven steeds verder weg bij de kern van ons bestaan.

We kennen allemaal de gevolgen van burn-out, overbelasting en niet om kunnen gaan met stress. Het zou een basis vaardigheid moeten zijn om te leren hoe je stress kunt ontladen. Je ziet ook dat scholen hier langzaam aan aandacht voor hebben. Initiatieven zoals gelukskoffer tuig ik dan ook zeker toe.

Om te weten wat voor stress toe je bent en hoe het met jouw stress is gesteld heb ik een workshop Lekker stress is gezond ontworpen. Je gaat aan de slag met jouw persoonlijke omgang met stress en hoe je hier tegenaan kijkt. Met als gevolg dat je niet alleen jezelf beter leert kennen rondom stress, maar ook hoe andere hiermee omgaan. En dat kun je weer inzetten voor jouw in je omgeving. Je hoeft geen manager te zijn om aandacht te geven aan medewerkers en collega’s.

Als gecertificeerd stressoloog io. kan ik je helpen met het herstellen van de hormonen. Door het bespreken van de Stressolgie gelukshormonen scan krijg je inzichten in je gelukshormomen.