Wie ben ik?

Ik ben Annemiek de Meulmeester. Ik ben zelf mijn balans gaan zoeken na mijn burn out. Ik was volledig over mijn eigen grenzen heen gegaan. Vond het confronterend in welke situaties ik mezelf wegcijferde. Hoe mijn lichaam al in beweging kwam om anderen te helpen, zonder dat het lichaam aan mij dacht.

Ik heb verschillende dingen gedaan om te herstellen. Wat ik gemist heb, zijn twee dingen, de eerste dat signalen niet herkent werden en weggedaan werden als stress en ten tweede een integrale begeleiding tijdens mijn herstel.

Nu weet ik hoe ik mijn balans kan bewaken en weer in evenwicht brengen als er disbalans is. Dat heb door parktijk ervaring bij elkaar verzameld. Een paar jaar later kwam ik in aanraking met de MARK Academy opleiding voor integraal vitaliteit en leefstijl coach en trainer. Die ben ik gaan volgen en heb ik al mijn bestaande kennis kunnen combineren met mijn eigen burn-out ervaring en theoretische kennis. Daar hoort ook echt alles bij. Nu kan ik mijn leven weer inrichten zoals ik dat wil, ook als er zaken veranderen.

Al weet je nog zo goed wat je wilt, als je niet voldoende zorgt voor jouw lichaam, dan mis je noodzakelijk energie om dat te realiseren.

Ik heb dat in mijn eigen herstel heel duidelijk gezien en eerlijk is eerlijk af en toe merk dat nog steeds.

Ik ben van een holistische aanpak, dat is hoe ik de dingen zelf ook aanpak en bekijk. Ik ben altijd wel bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling en het is mooi om te zien dat ik daarmee ook weer anderen verder mee kan helpen. Er wordt niets voor niets gezegd je kan mensen helpen tot waar jij zelf bent gekomen. Ook bij de opvoeding van mijn kinderen in relaties met mijn man en met vrienden zijn mij de momenten van diepgang me dierbaar.

Ik denk dat mensen veel meer kun je bijdragen als ze werk hebben dat dicht bij henzelf ligt, wat hen uitdaagt, waar ze voldoening uit halen en waarin ze werk en prive in balans kunnen houden. Dat je echt kan zijn wie je bent en met plezier kan werken, dat is waaraan ik graag wil bijdragen. Blijvende veranderingen realiseren, doe je vanuit mensen zelf, van binnenuit.

“Mensen verder op weg helpen om zelf de regie te pakken op een gelukkig en vitaal leven, daar word ik blij van.”

Mijn netwerk is groot, dus zoek je een team aan vitaliteit coaches laat het dan weten.