Integraal coachmodel

Integrale vitaliteit en leefstijl coaching 

Ons leven is een samenspel en daarmee ook de oplossingen naar een beter Balsn. Het fysieke aspect (FQ) met het lichaam, het spirituele (waaronder de essentie, identiteit en kernwaarden) (SQ), Je denkkracht en visie (IQ), het sociaal emotionele / relationele (EQ) en de motivatie en activering (de wijze waarop je de eigen verantwoording kan omzetten
Dat is zowel privé als werk, dat is een geheel. Je kunt nog zo vaak verhuizen, nog vaak van baan wisselen, je neemt altijd jezelf mee.

Bent u werkgever? Kijk dan op Integrale vitaliteit voor werkgevers.

Wilt u eigen regie over uw leven? Bent u op zoek naar uw levensdoel? Wilt u graag meer bewegen, maar u doet het niet? Verliest u alleen maar energie in plaats van dat u energie geeft en krijgt? U slaapt slecht, wordt moe wakker, last van concentratieverlies, burn-out klanten, of wellicht heeft u te veel hooi op uw vork of loopt tegen zaken, die u al klein beetje herkent maar niet zo goed wat u ermee moet. Mogelijk heeft u te maken met het verlies van uw baan, of een dierbare.

Het zijn allemaal vragen waar een integrale vitaliteit en leefstijl coach u mee verder kunt helpen. Mogelijkerwijs loopt u op dit moment vast en bent u daardoor op deze site terecht gekomen. Herkent u zich in deze klachten?

In welke fase of situatie u ook zit, we verzekeren u dat u altijd iets heeft aan een integraal vitaliteit en leefstijlcoach. Bij het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid, bij stress of hoge werkdruk of bij welke vorm van disbalans of leefstijlvraagstukken dan ook.

U krijgt in dit traject uw eigen regie en verantwoordelijkheid terug.

Voordelen van integrale aanpak vitaliteit en leefstijl coaching

  • Bij iedere coaching wordt gekeken naar de integrale wijze naar de vijf gebieden in het MARK® model
  • U heeft 1 aanspreekpunt die u op meerdere facetten begeleid
  • De coach is opgeleid met een post HBO geregistreerde opleiding
  • U werkt aan werkbare doelen, die passen bij uw waarden.
  • Er wordt gekeken naar de gevolgen van disbalans (symptomen/klachten)
  • De onderliggende oorzaken van disbalans worden meegenomen en door u aangepakt, zodat blijvende en diepgaande resultaten worden gerealiseerd.
  • Ieder coach heeft ook zijn of haar ervaringen en andere tools die ingezet kunnen worden.
  • Bemiddeling met uw werkgever is te allen tijde mogelijk in dit traject.
  • Altijd helder over de investering
 Bronvermelding “Dit integrale balansmodel is ontwikkeld door MARK Academy voor Leefstijl