Vitale voeding

In een gezonde leefstijl vind je goede en gevarieerde voeding.

Krijg je voldoende voeding binnen als je gevarieerd eet? Het helpt in ieder geval wél echter wat voor de één genoeg is, is voor de ander bij lange na niet genoeg.

Vitaliteit, leefstijl, gezonde voeding het krijgt steeds meer aandacht, gelukkig!

Ook bij het RIVM is steeds meer aandacht voor duurzaam voedsel, we hebben onze voedingsbodem behoorlijk uitgeput en vervuild. Onderzoek laat zien dat hierdoor zijn de voedingswaarden van voedsel sterk gedaald.

Uit onderzoek (2019) in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, is geconcludeerd ‘dat er nog veel gezondheidswinst te behalen valt omdat de meeste Nederlanders zich nog niet aan de Richtlijnen goede voeding houden.’ Ik denk dat dat het zeker het geval is, want wist je dat maar 5% van de Nederlanders de aanbevolen hoeveelheid groenten binnen krijgt?

Voedingssupplementen op basis van natuurlijke producten zijn dan een mooie aanvulling op je dagelijkse voeding. Dit wordt ook weleens vitale voeding genoemd. En welke kies je dan?

Want helaas krijgen we heel wat stoffen binnen die we niet nodig hebben van producten die de gebruiken. Denk aan bewerkte en onbewerkte voeding, supplementen, make-up en crèmes, deodorant etc. Toxische stoffen die niet nodig zijn en nadelige effecten hebben.

Gun jij jezelf ook de meest optimale vitaliteit?

Kies dan voor beste supplementen voor een goede preventie, zonder vulmiddelen, GMO vrij, vegan en halal. Wij verkopen oa supplementen van het merk Plant O’Vitamins.

Wil je graag een persoonlijk advies en start je met een integrale vitaliteistcheck kijk dan op het aanbod of klik hier voor de directe link.

Mogelijkheden en groei betekent ook goed voor jezelf zorgen in financiële zin. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij ook inzetten?