Vitale voeding

In een gezonde leefstijl vind je goede en gevarieerde voeding.

Krijg je voldoende voeding binnen als je gevarieerd eet? Het helpt in ieder geval wél echter wat voor de één genoeg is, is voor de ander bij lange na niet genoeg.

Vitaliteit, leefstijl, gezonde voeding het krijgt steeds meer aandacht, gelukkig!

Ook bij het RIVM is steeds meer aandacht voor duurzaam voedsel, we hebben onze voedingsbodem behoorlijk uitgeput en vervuild. Onderzoek laat zien dat hierdoor zijn de voedingswaarden van voedsel sterk gedaald.

Uit recent onderzoek (2019) in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, is geconcludeerd ‘dat er nog veel gezondheidswinst te behalen valt omdat de meeste Nederlanders zich nog niet aan de Richtlijnen goede voeding houden.’ Ik denk dat dat het zeker het geval is, want wist je dat maar 5% van de Nederlanders de aanbevolen hoeveelheid groenten binnen krijgt?

Voedingssupplementen op basis van natuurlijke producten zijn dan een mooie aanvulling op je dagelijkse voeding. Dit wordt ook weleens vitale voeding genoemd.

Daarnaast krijgen we heel wat stoffen binnen die we gebruiken, waarvan we niet door hebben wat de effecten daarvan zijn. Denk aan make-up en crèmes, deodorant etc.

Gun jij jezelf ook de meest optimale vitaliteit?

Kies dan voor beste supplementen voor een goede preventie, zonder vulmiddelen, GMO vrij, vegan en halal.

Wil je graag een integrale vitaliteistcheck kijk dan op het aanbod of klik hier voor de directe link.