Vitaal F!T jaarprogramma

Wil jij 260 dagen lang begeleiding hebben in een vitaal leven? Wil jij echt stappen zetten en deze borgen in een vitaler leven.

Met deze holistische aanpak zul je inzichten krijgen op zowel, mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek gebied en weet je waar jouw daadkracht en prioriteiten liggen.

Je hebt de mogelijkheden om te sturen binnen jouw mogelijkheden, kunt zelf de regie pakken en weet hoe je kunt zorgen voor jouw balans.

Je hebt ervaren dat je ook kunt genieten dus na die 260 dagen ga je moeiteloos verder om jouw leven vitaal te leven.

Je krijgt gedurende dit traject minimaal 20 groeimomenten, waarin je in blokken van dertien dagen aan de slag gaat met jouw vitaliteit en leefstijl. In de online omgeving kun je terecht voor vragen. Er zijn een aantal vaste coach momenten en tussentijds is persoonlijk contact mogelijk.

Nu met een extra bonus een traject waarbij je aan de slag gaat met jezelf en met je financiële gezondheid. Durf jij het aan om aan de slag te gaan met jezelf, met gezondheid en financiële verdienste? Dit trajecten is alleen voor remmen die LEF hebben. Mensen die willen LEVEN, ENERGIE willen steken om dat te realiseren en voor FINANCIËLE vrijheid voor zich en voor anderen wil werken.