Coaching met frequentie

Je kunt een coaching krijgen met een frequentie behandeling. Wat is dat dan?

Het is een reguliere coaching en je krijgt een behandeling met een Healy.

Healy is een medisch gecertificeerd, handzaam en uniek apparaat. Het gebruikt geïndividualiseerde frequenties om je lichaam en geest in balans te brengen. Healy ondersteund je zelfherstellende vermogen en helpt je veerkrachtiger te worden. Er zijn verschillende Healy opties en verschillende Healy programma’s voor belangrijke facetten van het leven.

Frequentie-therapie is niet nieuw. Al in de oudheid werd het bestaan van subtiele energievelden in en rondom ons lichaam beschreven. In de energievelden die ons lichaam omgeven, wordt continu de gezondheidstoestand, conditie en balans van lichaam en geest weerspiegeld. Alles is energie en alles bestaat uit trillingen of frequenties, zoals vooruitstrevende wetenschappers zoals Albert Einstein en Nikola Tesla dat in de vorige eeuw al beschreven. Frequentie-therapie is erop gericht om via specifieke trillingen de balans in ons lichaam en onze geest te herstellen.

In combinatie met het coach gesprek zorg je ervoor dat je dat je chronische pijn verhelpt, migraines en gevoel van lusteloosheid verdwijnt. Je krijgt meer energie, een blijer en voldaan gevoel en kunt met gemak de dag door met je energie.

Je maakt nog snellere en betere stappen me de coaching in combinatie met de Healy.

Er zijn vele programma die je ondersteunen. Wees gerust, tijdens de coaching zorg ik dat we de juiste programma’s kiezen voor een goed herstel van jouw situatie.