Training en workshop

Als je zoekt naar vitaliteitstrainingen en workshop krijg je een heel breed aanbod.

Ik biedt integrale vitaliteitstrainingen die inzicht geven op de persoonlijke balans van mensen. De trainingen en workshops laten ook zien waar de mogelijkheden zitten en hoe die werken in de praktijk. Zo ervaar je al tijdens de trainingen de mogelijkheden van de integrale aanpak. Zorgen voor je lichaamskracht die je niet alleen door eenuurtje sporten, maar gedurende de hele dag.

De trainingen kernmerken zich door een basis training die je inzicht geeft door ervaringen in je persoonlijkheidsdynamiek. Deze persoonlijkheidsdynamiek heb je meegekregen in jouw leven en komt terug bij alles wat je doet en uitdraagt en die je zo nu en dan de uitdagingen geven in je leven. Je zult bij een training dan ook echt iets hebben voor je hele leven. Zowel in je werk als prive. Daarna is het maatwerk en bouw je op naar datgene wat op dat moment nodig is. Het grote verschil is dat bij deze opbouw er een goed fundament is opgebouwd en de trainingen of workshops niet blijven hangen of als een kaarthuis in elkaar vallen.

Als je weet wat je zelf nodig hebt om optimaal te functioneren kun je ook rekening houden met anderen. Want iedereen heeft zijn unieke structuren en ervaringen die ze meebrengen in het team. Met de juiste inzichten en ervaringen in de trainingen leerde deze optimaal in te zetten. Zo kun je zorgdragen voor jouw eigen vitaliteit en optimaal bijdragen in jouw werk en in het team waarin een rol hebt. De Diferenci training bied die basis. En geeft de vitaliteitstrainingen een unieke verankering voor een blijvend resultaat.

Ik werk samen met andere professionals in mijn aanbod van trainingen en workshop die aanvullende dienstverleningen aanbied. Dit zijn waardevolle samenwerkingspartners en professionals die ook trainingen en workshop kunnen geven.

Aan welk aanbod kun je denken? Dat is vrij breed in het scale denk aan verdiepingen in de thema’s als

  • sportactiviteiten
  • mindfullness
  • yoga
  • slaap
  • voeding
  • ergonomie
  • etc.